Reguliere clubavonden

Bridgeclub ‘s-Gravenaas speelt ieder dinsdagavond en donderdagavond in de Kiem aan de Julianaweg in ‘s Gravenzande. Je kan kiezen of je een of twee avonden meespeelt.

Op zo’n avond doen er al snel 50 tot 60 paren mee en wordt er op alle niveaus gespeeld, van absoluut beginner tot doorgewinterde bridger. Ieder koppel wordt op z’n eigen niveau (lijn) ingedeeld, zodat je altijd tegen gelijkwaardige tegenspelers kaart.

Een reguliere speelavond begint om 19.45 na drie rondes volgt er een pauze waarna er nog drie rondes gespeeld worden. Tegen 23.00 volgt de uitslag van die avond en kan er onder het genot van een drankje of een snackje worden nagekaart.

De competitie begint in september en loopt door tot eind mei. Omdat er gespeeld wordt volgens het doorlopende ranking systeem is het geen probleem om een of meerdere avonden niet mee te spelen.

Ook tussentijds instappen op een van de twee avonden is geen enkel probleem.

De kosten voor het lidmaatschap om op een dinsdag of donderdag mee te spelen zijn € 110 euro  en slechts € 85 euro als je via een andere bridgeclub al bent aangesloten bij de NBB.

Heb je interesse of wil je een keer komen kijken stuur dan een mailtje naar ons secretariaat.

Secretariaat bridgeclub ‘s Gravenaas
Email: bridgeclubgravenaas@gmail.com
Tel: 06 83 97 64 99

Home
Home